Chystáte sa na Folklórny festival Východná a hľadáte spôsob dopravy? Ak ste folkloristi a viete spievať alebo hrať na ľudový nástroj, odvezte sa s nami a ekologickým dopravným partnerom ZSSK špeciálnym folklórVLAKOM a zažite jedinečnú atmosféru. Jediné, čo potrebujete vedieť, je zabávať sa počas celej cesty až do Východnej!

Prihláste sa prostredníctvom priloženého formuláru a ak Vás vyberieme, dostanete navyše vstupenku na festival.

FolklórVLAK (Ex 603) vyrazí v piatok 5. 7. z Bratislavy (hlavná stanica) o 7:27 hod. a vo Východnej bude o 11:06 hod., kde na vás bude čakať kyvadlová doprava k amfiteátru.

Kapacita folklórVozňa je obmedzená, vybraných záujemcov budeme kontaktovať spätne e-mailom do 3. 7. 2024

Ďakujeme Vám za Váš záujem, vyplnenie formulára však už bolo ukončené.

Vďaka ekologickému dopravnému partnerovi ZSSK sa na festival dostanete aj vlakom. Zoznam expresných vlakov (Ex) a rýchlikov (R) ZSSK s mimoriadnym zastavením v stanici Východná počas konania FFV 2024 nájdete na samostatnej podstránke tu . Časy zastavovania osobných vlakov (Os) nájdete v cestovnom poriadku ZSSK.

Pre uľahčenie prístupovej dopravnej komunikácie sme pre vás zabezpečili kyvadlovú dopravu zo železničnej stanice Východná smer Amfiteáter (Garáže SAD) a späť. Cestovný poriadok kyvadlovej dopravy nájdete na samostatnej podstránke tu .